DEN SISTE REISEN

DEN SISTE REISEN

Diamant av din kjæres aske. Du kan alltid ha din kjære med deg.

Den siste reisen er eneforhandler i Norge av LifeGem® Memorial Diamant. Ved å bruke karbon fra kremasjonsasken, høyt trykk og temperatur lager LifeGem en diamant på samme måten som naturen gjør. Når den er ferdig utformet av diamantslipere, får du en smykkesten som du kan bære med deg resten av livet.

Disse diamantene har nøyaktige samme fysiske egenskaper som en naturlig skapt diamant. I naturen tar denne prosessen millioner av år, LifeGem får denne prosessen til å skje i løpet av 10-12 måneder.

 

I stedet for en gravplass.

Hver diamant er som en feiring av livet, den forteller en unik historie, og representerer en ny begynnelse. Stenen og smykket den settes inn i vil være et spesielt arvesmykke i familien i generasjoner framover.

Nyhet, nå kan du få diamanten kuttet som et hjerte.

Priser gis på forespørsel. Send en mail til hjem@densistereisen.no  eller ring  916 61 888.

 

Juvelér Kongsgård har eget gullsmedverksted som kan lage et unikt smykke for din diamant. De har et stort utvalg av innfatninger (ring/anheng) klare til å sette diamantene inn i.

De kan også sette diamanten av kremasjonsasken i en giftering eller et annet eksisterende smykke. Det er mulig å bruke eget gull til å håndlage smykket. Send en mail til info@juvelerkongsgard.no  eller ring  22 41 74 74 for mer informasjon.

 

LifeGem katalog i PDF format.  Last ned